Blogger templates

«Τον δε φόβον ημών ου μη φοβηθώμεν ουδ' ου μη ταραχθώμεν, ότι μεθ' ημών ο Θεός»

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου για την 12χρονη Μαρίνα από την Ιεράπετρα...



Πριν από 2 εβδομάδες περίπου είχατε διαβάσει για το ατύχημα της 12χρονης Μαρίνας Ζερβού του Αριστείδη, μαθήτριας του 1ο Γυμνασίου Ιεράπετρας (12χρονο κορίτσι έπεσε μέσα σε πηγάδι βάθους 21 μέτρων στην Ιεράπετρα).
Το κορίτσι νοσηλεύεται στη Παιδοχειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και...
επιπλοκές σε ζωτικά όργανα (σπλίνα κ.α.) οι οποίες δεν επιτρέπουν την ταχεία ανάρρωση του. Μια αισιόδοξη εκτίμηση των ιατρών που την παρακολουθούν, με τα τωρινά δεδομένα, προβλέπει ανάρρωση μετά από 8-10 μήνες από σήμερα.
Συντάκτης από το tromaktiko.gr μίλησε με τη μητέρα της μικρής μαθήτριας, Μαρία, η οποία βιώνει το δικό της γολγοδά τις τελευταίες μέρες, μιας και αναγκάστηκε να χάσει τη δουλειά της για να βρίσκεται νυχθημερόν κοντά στο αγγελούδι της.
Για να ανταπεξέλθει η οικογένεια, η οικονομική κατάσταση της οποίας είναι αρκετά στενή, στα όποια έξοδα απαιτούνται για την νοσηλεία της μικρής Μαρίνας, μετά από παρότρυνση κοντινών ανθρώπων και φίλων, άνοιξε στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ λογαριασμό στο όνομα:
Μαρίνα Ζερβού του Αριστείδη, με αριθμό: 
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 3660110666274
ΙΒΑΝ: GR 5004311100003660110666274

Ο καθένας μας με μια απλή μικρή κατάθεση μπορεί να βοηθήσει στο να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια το παιδιού...


Παρακαλούμε όπως διαδώσετε και κοινοποιήσετε το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου