Blogger templates

«Τον δε φόβον ημών ου μη φοβηθώμεν ουδ' ου μη ταραχθώμεν, ότι μεθ' ημών ο Θεός»

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τι λένε 10 προφητείες για τα μέλλοντα γενέσθαι στην εποχή μας.

Σας παραθέτω το μήνυμα που έλαβα από τον αναγνώστη μας κ. Ηρακλή Βαρλάγκα τον οποίο ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Στις σκοτεινές εποχές που ζούμε είναι καλό να δούμε πως, κάποιοι από το παρελθόν μας μιλούν για το μέλλον. Συγκέντρωσα τις προφητείες που αφορούν την εποχή μας, τις κατέταξα κατά χρονολογική σειρά και δεν τις μετέφρασα (άλλως τε είναι απλά αρχαία Ελληνικά) ώστε να έχουν οι αναγνώστες πρόσβαση στο αυθεντικό κείμενο.

Οι προφητείεςπου ακολουθούν είναι πολύ μεγαλύτερες σε έκταση και αναφέρονται με εκπληκτική ακρίβεια στα μέλλοντα. Για λόγουςόμως χώρου και για να μην κουραστεί ο αναγνώστης, έγινε επιλογή των κυριοτέρων εδαφίων.

Παρατηρώντας τις ημερομηνίες και τους τόπους όπου έζησαν οι προφήτες, θα διαπιστώσει κανείς πως αν και εγράφησαν σε διαφορετικές εποχές και διαφορετικούς τόπους συμπίπτουν με ακρίβεια όλα τα μέλλοντα να συμβούν ή όσα ήδη έχουν συμβείήσαν γεγραμμένα και αυτά στις προφητείες αυτές.

Η έκπληξη βρίσκεται στην τούρκικη προφητεία που ανέσυρα από το Blog : NEW-BYZANTIUM.
Λέξεις κλειδιά : Αγαρηνοί, Ισμαηλίτες = Τούρκοι

Άγιος Μεθόδιος Πατάρων (310 μ.Χ.)
…Εν ταις εσχάταις ημέραις του εβδόμου αιώνος επαναστατήσονται οι Αγαρηνοί και περικυκλώσουσι τα τείχη της Πόλεως Βυζαντίου, και συναχθήσονται πάντα τα έθνη εν αυτή και Επτάλοφος στρέφει το πρόσωπον αυτής επί την δύση του ηλίου και ουαί Σοί Επτάλοφε εκ της τοιαύτης οργής, όταν κυκλωθείς υπό στρατοπέδου πολλού και κυριευθείς….και πατήσει το μειράκιον (ο νεαρός Μωάμεθ ο Πορθητής) επί Σε χαλινώ….(Η άλωση της Πόλης 1150 χρόνια μετά)

…οι δε υιοί της απωλείας στηρίξαντες δώσι τα πρόσωπα αυτών επί την δύση του ηλίου, και ούτω δώσει ο όφις ο κοιμώμενος θάνατον όσιον, και κρατήσει επί Επταλόφου το Ξανθόν γένος, έξ ή πέντε ..κρατήσουσι δε επί την Ανατολήν προνοητές τρείς, και δύσει (οδείναι) ο προφητεύων και μετά τούτο εγερθήσεται αυτόνομος, και μετά τούτον έτερος λύκος αγριώδης, και δείρωσι τους Ισμαηλίτες, και διώξουσιν αυτούς έως Κολωνίαν (βάθη Ασίας)…

Προφητεία εγχαραχθείσα επί του τάφου του Μ. Κωνσταντίνου (339 μ.Χ.)
Τη πρώτη της Ινδίκτου η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ μέλλει δια να τροπώσει γένος των Παλαιολόγων την Επτάλοφον κρατήσει έσωθεν βασιλεύσει έθνη πάμπολλα κατάρξει και τας νήσους ερημώσει μέχρι του ΕυξείνουΠόντου…(1100 χρόνια πριν την άλωση της Πόλης).

…Το δε απόγονον αυτού (=σημερινή τουρκική ηγεσία)βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον. Το δε Ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλων, Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων …
Άγιος Ανδρέας κατά Χριστόν Σαλός (450-515 μ.Χ.)
….Λόγος δε τις φέρεται ότι θα εισέλθει το έθνος των Αγαρηνών, και ικανά πλήθη τη μαχαίρα αυτών κατασφάξωσιν. Εγώ δε φημί ότι και το ξανθόν γένος εισελεύσεται, ούτινος η προσηγορία πρόκειται εν τω δεκάτω εβδόμω στοιχείω (γράμματος) των εικοσιτεσσάρων στοιχείων ανακεφαλαιομένων (=Ρ, Ρώσοι), αλλ’ εισελεύσεται και τα κώλα των αμαρτωλών επί εδάφους καταστρώσουσιν. Ουαί δε αυτοίς….

….Εν τοις καιροίς εκείνοις αποκατασταθήσεται πάσα η υφήλιος. Και το Ιλλυρικόν (=Αλβανία) τη βασιλεία Ρωμαίων (=Ελλήνων) και η Αίγυπτος κομίσει τα πάντα αυτής….

…Ισμαηλίτης δε ουχ ευρεθήσεται εν τη πόλει ταύτη…

Προφητεία Αγίου Ταρασίου (806 μ.Χ.)
…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος, και απολεσθήσεται πας λαός άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο Άγιος Βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ(Ιωάννης)…

Προφητεία Λέοντος του Σοφού (866-912 μ.Χ.)
…Ο αληθινός βασιλεύς …όν εδίωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι..εις το τέλος των Ισμαηλιτών αποκαλυφθήσεται…Ενηχηθή παρά του ορωμένου αγγέλου …και της δεξιάς αυτού λαβόμενος είπη : Εγειραι ο καθεύδων και ανάστα..και επιφαύσει σοι ο Χριστός. Προσκαλείται γαρ σε του ποιμένειν λαόν περιούσιον….Εχει δε ούτος σημεία: Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων …και σταυρούς πορφυρούς… και επάρας την ρομφαίαν παρά του αγγέλου πατάξει τους Ισμαηλίτες Αιθίοπες και πάσαν γενεάν άπιστον….

Προφητεία Ανωνύμου (1053 μ.Χ.)
….Προς στιγμήν ο Αγαρηνός μέγας (Αυτό συμβαίνει σήμερα !!!)

….Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολη. Τρία ημερόνυκτα σφαγή. Νίκη του μεγαλυτέρου κράτους κατά των έξ κρατών .

….Συμμαχία έξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους, τρία ημερόνυκτα σφαγή.

….Νίκη ορθοδόξων λαών και γενική σφαγή Αγαρηνών υπό Ορθοδόξων

….Παύσις πολέμου και παράδοση Πόλεως τοις Ελλησι.

Προφητείες Αγαθαγγέλου (1298 μ.Χ.)
Κωνσταντίνος (Μέγας) ήρξατο και Κωνσταντίνος (Παλαιολόγος) απολέσει της Ανατολής το Βυζάντιο…

…ούτως έσται ο λαός ούτος (οι Ελληνες) υποτασσόμενος τοις ασεβέσιν Αγαρηνοίς, έως διορισμένου καιρού και διαμενεί αιχμάλωτος υπο τον ζυγόν εως τετάρτης ολοπληρούς σχεδόν εκατοντάδος (τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς)

….ακολουθεί η φθορά των εκ της Άγαρ, έπειτα θριαμβεύσει η Αποστολική Εκκλησία.

Τουρκική προφητεία (1510 μ.Χ.)
….ο ημέτερος Πατισάχ θα επέλθη και θα καταλάβη το βασίλειον των απίστων. Θα λάβη προσέτι εις την κατοχήν του το κόκκινον μήλο και θα το έχει υποχείριον.
Αν δε επί επτά έτη το ξίφος των Χριστιανών δεν ανελκυσθή, θα μείνει κύριος αυτών μέχρι του δωδεκάτου έτους.Θα οικοδομήση οικίας, θα φυτεύσει αμπέλους, θα περιφράξει κήπους και θαγεννήσει υιούς.

Αλλά μετά το δωδέκατον έτος από της χειρώσεως του κόκκινου μήλου, το ξίφος των Χριστιανών θα γυμνωθεί και θα διώξει τους Τούρκους.

Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779 μ.Χ.)
…Οι Τούρκοι θα φύγουν αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια. Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά…

…Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξη…

…Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προλάβουν (γιατί ???)

Γέροντας Παϊσιος (1924-1994 μ.Χ.)
…Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους…

…Οι Ρώσοι θα κυριέψουν την Τουρκία και αυτή θα εξαφανιστεί από τον Χάρτη

…Στην Ελλάδα θα πούμε το ψωμί ψωμάκι αλλά αυτό ευτυχώς θα κρατήσει μερικούς μόνο μήνες (γιατί ???).

http://orthodoxgreek.blogspot.com

http://koukfamily.blogspot.com
http://justeverything.forumgreek.com/f6-forum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου